Wauw, dat is hoe ik mij nu voel na het volgen van de happy apk training. Super leuk om elke dag zo’n enthousiaste video te ontvangen en een leuke bijpassende opdracht, ik blijf er zeker een paar herhalen de komende tijd.

Mellanie – 33 jaar

De 15 dagen training happy apk van Dorien was in 1 woord top! Ik heb zo ontzettend genoten en zoveel geleerd, daar ga ik mijn hele verdere leven wat aan hebben. Ik beveel deze training iedereen aan die meer vertrouwen wil en meer plezier wil in haar leven. Ik ben dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen. Bedankt Dorien!

Maaike – 41 jaar

De Happy APK training is eigenlijk een soort bewustwordings training. Ik heb enorm veel geleerd over mijzelf waar ik voorheen helemaal niet bewust van was. Zo handig ook om dit soort dingen te weten over jezelf! Het leek wel alsof ik opnieuw kennis maakte met mezelf haha. Super leuk was het, echt een aanrader!

Kiki – 37 jaar

Wat een coole training was dit! Ik keek elke dag uit naar de nieuwe video met een nieuwe oefening. Dorien vertelt dit met zoveel enthousiasme en passie, je wordt vanzelf meegetrokken in haar energie. Heerlijk!  Ik heb er mega van genoten en het is de investering dubbel en dwars waard!

Sophie – 33 jaar

Ik heb de happy apk ervaren als leuke fijne leerzame en gelukkig redelijk luchtige cursus. Ik ben inmiddels alweer wat dingen vergeten en doe ik niet meer, maar ik heb er mijn eigen dingen uitgetrokken waar ik nog vaak aan denk. Voor mij was vooral een 8 is ook goed i.p.v. een 10 wel fijn. Ik moest mezelf er wel toe dwingen maar het maakt zoveel dingen makkelijker voor me. I.i.g. erg bedankt, ik heb er geen spijt van. :)

P.S.: Ik heb alle blaadjes vd cursus uitgeprint en ik heb in mijn agenda gezet om over een paar maanden de cursus te herhalen :)

Ralph 

Lekkere training hoor! Goede opbouw, leuk dat je ook wat zegt over de match met het marketingplan. Het zijn ook interessante oefeningen die je redelijk snel kunt toepassen tijdens je dag. Soms was ik zo klaar maar een enkele dag was ik wel ruim een uur bezig. Het gekke is dat wat je nu weet, je veel beter keuzes kunt maken omdat je het voor jezelf kunt onderbouwen en dan is het nooit fout!

Mila – 44 jaar

Veel twijfelen en onzeker zijn heb ik altijd al een beetje gehad. Door wat jij allemaal vertelde dorien, lijkt het zo simpel. Waarom wist ik dit niet eerder. En hoe meer je vertelde en hoe meer ik ging oefenen met de opdrachten hoe beter het gaat. Alleen al dat is heel veel waard geweest voor mij. Het is een mooie waardevolle training.

Femke – 25 jaar

Ik heb al meerdere online trainingen gevolgd, maar deze opzet was nieuw voor mij. Ik heb gemerkt dat nu ik klaar ben met deze training ik me echt veel meer bewust ben van mijzelf en mijn omgeving.  Ik voel me vrijer en vrolijker en dit straal ik zeker uit, want mn bedrijf gaat ook veel beter!

Maartje – 28 jaar

Na het volgen van de korte mini training van 3 video’s was ik al enthousiast geworden, maar de happy apk training was meer dan ik had gehoopt. Wat een goede inzichten heb ik mogen ontvangen en wat een super leuke oefeningen heb ik mogen doen en doe ik nu nog steeds. Bedankt, bedankt bedankt dat dit op mijn pad is gekomen en dat ik mijn gevoel heb gevolgd door gewoon de training te kopen.

Karin – 34 jaar

Ik dacht dat ik al best veel wist over mindset en positiviteit, maar ik had het mis. Ik heb veel geleerd. En ik heb nog niet eerder zoveel energie gevoeld als bij deze training. Erg leuk was het.

Hannie – 53 jaar

Mooie positieve training. Ook lekker snel en kort maar je denkt er toch de gehele dag aan.

Guust – 41 jaar

Erg leuke en interessante inzichten. Heb veel geleerd en gelachen. Was erg positief.

Sharon – 40 jaar

Je weet het eigenlijk wel, maar je moet gewoon eens goed nadenken en ook doen, dat is mij eindelijk gelukt dankzij deze cursus en acties die ik kreeg, ik heb weer zin in nu en morgen”

Roos – 33 jaar

LACHEN bij dag 7, die heb ik de hele week al gebruikt, en met succes! Geniaal bedacht en goed te onthouden door de smiley :-)

Liesbeth – 42 jaar

Succestraining voor mij. Ben zoveel meer bewust bezig. Bewust kiezen. Bewust doen en laten. De dagen met de p’s uit de mix vond ik het leukst. Mensen in hokjes stoppen gaf veel inzicht. Deze training doen als je bewuster wilt leven.

Luuk – 35 jaar

Ik was wel sceptisch in het begin, maar ik hoorde via via goede verhalen dus toch maar gedaan, ik kon hier toch geen buil aan vallen. En die val je er ook niet aan. Elke dag aanstekelijke video van Dorien alleen al zijn de moeite waard, bedankt voor de inzichten en leuke oefeningen.

Saar – 31 jaar

Via mijn tante hoorde ik van deze training. Omdat ik nogal negatief kan zijn, heb ik dit gevolgd. Ik moest in het begin even inkomen, maar het was leuk elke dag weer. Ik vond het ook jammer dat het maar 15 dagen waren. Als er een vervolgtraining komt, ben ik blij.

Nicole – 27 jaar

Leuk, grappig, positief. Ja goed. Zeker aanrader.

Johanna – 51 jaar

Hai! Ik als ras positief persoon was rete nieuwsgierig naar deze online mindset training voor meer positiviteit. HET WAS HEEL grappig en positief en enthousiast en vrolijk en heeeeel energiek. Ik praat zelf snel maar dorien kan er ook wat van. Toch was heel erg leuk en heb er leuke weetjes uit gehaald.

Kees – 37 jaar

Na het krijgen van mijn lieve kinderen was ik even vergeten zelf te leven, maar nu kan ik er weer tegenaan, ik heb weer energie, kan weer lachen en ben weer met leuke dingen bezig. Ik ben zoveel meer bewust van mijn eigen, ik heb gewoon weer doelen bedacht en dat voelt heel goed. Zoals dorien het zegt, zet die stip op de horizon en werk daar met kleine stapjes elke dag naartoe. Super super bedankt voor de mooie lessen. Ik moest huilen bij de laatste dag omdat ik het zo jammer vond dat we klaar waren. Hopelijk komt er snel een vervolg.

Kitty – 37 jaar

Ik sta nu elke dag bewust op met een bewust doel voor ogen. Ik heb weer energie voor 10, gewoon top.

Aylin – 31 jaar

In een paar woorden: Verrassend. Leuk. Makkelijk vol te houden. Dacht dat 15 dagen te lang was, maar was zeer inspirerend.

Mary – 41 jaar

Ik wil mezelf blijven ontwikkelen daarom heb ik deze nieuwe training gekocht. Ik wist al veel, maar de energie en positiviteit die Dorien erin gooit, is heel verfrissend. Leuk.

Vera – 57 jaar

Leuke training.

Sonja – 40 jaar

De verhalen in de video’s en de opdrachten werken goed. Ik voel me een leukere vrouw en dat na 15 dagen. hoe dan!

Daan – 42 jaar

Snel en simpel en interessant en vrolijk en leuk. Komt er een vervolg?

Bas – 34 jaar

Ik ben zelf ook marketeer en heb ook veel marketingplannen geschreven, dus ik was heel benieuwd hoe Dorien dit marketingplan zou veranderen voor een persoon. Maar je hebt dit heel leuk en goed gedaan. Complimenten.

Liz – 36 jaar

Wat een gezellige, leuke, positieve, energieke training met interessante oefeningen. De leukste dag was dag 14, de oefening heb ik de hele dag nog om moeten lachen.

Vajen – 54 jaar

Vooraf had ik niet zulke hoge verwachtingen, maar de reviews waren goed dus toch maar geprobeerd. Ik vond het leuk en mijn moeder is hem nu aan het doen haha

Teronne – 26 jaar

Ik had al tijden het gevoel, is dit het nou. En nu is dit weg. Ik ben blij want ik weet weer wat ik wil en hoe ik dit moet bereiken. Dank je wel Dorien. Je hebt me weer op de snelweg gekregen.

Kees – 36 jaar

Ik vond het een waardevolle training Dorien. Je gaf interessante informatie en mooie eye-openers weg, je praat lekker vlot en enthousiast en in duidelijke taal, daar hou ik van. Geen lange verhalen en lange intro’s maar direct to the point. Ik werd door jou met mijn neus op de feiten gedrukt dat het leven inderdaad super mooi is maar dat je het zelf bent die je voortgang tegenhoudt. De beste dagen vond ik dag 3 met de douchegel (die gebruik ik nog steeds) en dag 8 over het worden van een magneet. Het werkt echt, mijn vrienden doen het nu ook.

Thomas – 47 jaar

Ik geloof niet meer in het lot. Ik geloof in de law of attraction en in mezelf. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mijn zetje was naar next level.

Ilse – 44 jaar

Ik ben erg jong moeder geworden en was altijd met iedereen bezig behalve met mijzelf. Ik was veel boos en jaloers en negatief en ik klaagde veel. Ik was geen leuke vrouw dus er moest iets veranderen. Ik had de training bij toeval gezien op Facebook en dacht oke dit past wel bij mij. Ik heb de training gedaan en niet alle dagen vond ik leuk maar de meeste wel. Ik weet wel nu wat ik wil dit heb ik gevisualiseerd en de wet van de aantrekkingskracht geloof ik ook heel erg in. Ik wist niet dat dit bestond en heeft me hele leven verandert. Ik ben veel meer zelf mijn keuzes aan het maken en de dingen die ik doe. Ik mediteer nu ook en ik pas LACHEN toe. Ik kan ook makkelijker keuzes maken omdat ik die langs mijn kernwaardes hou, wat makkelijk als ik dit eerder had geweten was ik heel anders geweest. Ik ben heel blij dat ik de training heb gekocht.

Grietje – 22 jaar

Ja. Leuk. Leerzaam. Video’s zijn lekker kort en snel. Oefeningen zijn goed te gebruiken tijdens de hele dag denk je eraan.

Bernadet – 38 jaar

Dorien, dank je wel. Je hebt mij de ogen geopend. Dankbaar!

Liselotte – 43 jaar

Ik heb genoten van de filmpjes en de opdrachten heb alles goed elke dag gedaan en heb veel geleerd. je hebt het duidelijk uitgelegd dorien maar je praat soms wel vlug daarom heb ik soms de filmpjes opnieuw moeten kijken.

Mason – 35 jaar

Alleen maar positief.

Kelly – 45 jaar

15 dagen achter elkaar was wel pittig maar gelukkig had ik het contract en mijn doelen geprint en opgehangen zodat ik een stok achter de deur had om elke dag te volgen. was een goede training. heb veel geleerd. bijna alle dagen de maand erop kunnen herhalen. weer veel nieuwe inzichten gezien. top.

Nathalie – 37 jaar

Het begin vond ik niet zo, best confronterend want ik had gewoon geen dromen en doelen. Ik deed gewoon maar wat. Maar je moet er gewoon even inkomen en daarna gaat het vanzelf. Als je dit ‘s ochtends doet, dan denk je er onbewust toch de hele dag aan. Het zakt na een paar weken wel weg, dat vind ik jammer .

Rachel – 42 jaar

Ik heb de training precies binnen de tijd afgekregen. Ik vond het erg leuk maar wel intensief. Je wordt met je neus lekker direct op de feiten gedrukt. Ik keek de video’s en deed de opdrachten s ochtends vroeg en bleef er daarna de hele dag aan denken. Daardoor blijft het goed en lang in je hoofd zitten en heeft het veel impact gemaakt.

Natash – 37 jaar

Wat een leuke opzet! Nog niet eerder meegemaakt. Heerlijk om te doen elke dag. Ik keek er echt naar uit.

Rosa – 30 jaar