1:1 Coaching

Relaxt, trots, blij zelfverzekerd en super succesvol.

Wat zou er gebeuren als je 10x zo relaxt en zelfverzekerd zou zijn. En wat als je ook nog eens 10x zoveel focus en trots had.

Welke impact zou dit hebben op je leven? Op je gezondheid? Op je relaties? Op het aantrekken van nieuwe klanten voor je business…

Het is tijd om jezelf en daarmee je bedrijf op te schonen en op te schalen. Minimaal tot de maan en terug.

Jij bent een slimme ervaren kennisondernemer en je hebt grotere dromen dan de mensen om je heen. Je bent moedig, actiegericht en hebt al veel successen behaald.

Je draait indrukwekkende omzetten van tonnen per jaar, maar toch voel je een knagende ontevredenheid…

Is dit het nou?

Je wilt niet langer doorgaan zoals je nu bezig bent. Je voelt een constante druk, het altijd beschikbaar moeten zijn en je wilt dit niet meer. Dit voelt niet als de reden dat je ooit ondernemer bent geworden. 

Waar blijft de voldoening?

Je hebt klanten die middelmatige resultaten behalen. Je werkt harder dan je team en moet voortdurend brandjes blussen.

De druk om steeds nieuwe klanten binnen te halen voelt als een hete adem in je nek. En de klanten die je helpt halen ook nog eens middelmatige resultaten, wat resulteert in middelmatige reviews en middelmatige waardering voor jou. 

Er is een oplossing

Als ervaren high-end marketingstrateeg, positioneringsexpert en ‘goudzoeker’, help ik jou om de gouden mogelijkheden in jouw onderneming te ontdekken en te benutten.

Samen transformeren we je businessmodel en strategieën, zodat je niet alleen meer verdient, maar ook veel meer vrijheid en voldoening ervaart.

Het is tijd om je aanbod op te schonen en je bedrijf te laten groeien. Met mijn strategische aanpak kun je je bedrijf minimaal verdubbelen en je impact vergroten.

Met behulp van mijn unieke methode identificeer ik snel de kernwaarden en sterke punten van jou en jouw onderneming. Door gerichte strategieën en een ijzersterke positionering zorgen we ervoor dat jouw bedrijf groeit op een manier die bij jou past.

We gaan aan de slag met je marketing, je mindset en je moed.

Met je positionering en je proces van klanten krijgen.

We maken je aanbod waardevoller, toffer en aantrekkelijker waardoor je een (veel) hogere prijs kunt vragen.

Ik kijk naar je teksten op je website, je social media kanalen, alles.

Ik geef je nieuwe slimme en toffe ideeën en oplossingen, ik spiegel je en we oefenen je salesgesprekken aan de hand van het allerbeste salesscript dat er is.

We brainstormen, lachen en discussiëren met elkaar. We verhogen je zelfvertrouwen en je moed. Jij gaat UP UP UP en nooit meer terug.

Plan gratis en vrijblijvend een gesprek in met mij om te onderzoeken of wij een match zijn.

Hoe zou het zijn als ik een jaar lang naast je zou staan als jouw marketingstrateeg, positioneringsexpert en partner in crime.

Hoe zou het zijn als je volgende week al dubbel zoveel zelfvertrouwen en plezier zou hebben en je glasheldere focus hebt op hoe je jezelf en daarmee je bedrijf kunt opschonen en opschalen.  

Hoe zou het zijn als je mij altijd kunt bereiken voor nieuwe ideeën die je hebt, voor vragen over je strategie, voor het delen van je successen, voor je overpeinzingen…

Het hele jaar door. 

En dat we 3x in dat jaar een hele dag afspreken op een toffe plek om te brainstormen, te sparren en nieuwe toffe ideeen te bedenken. 

Kun je je voorstellen wat dat doet met je energie, focus en trots? En daarmee met je omzet? 

Je bent 1 keuze verwijdert om jezelf en daarmee je bedrijf in de volgende versnelling te zetten.

Waar ik Dorien zo enorm om waardeer is haar inzet, betrokkenheid en eerlijkheid.

Dat wat zij belooft komt zoveel meer tot zijn recht dan wat ik heb ervaren en zie bij andere coaches.

Bij haar had ik gelijk een goed gevoel. Ze is enorm gedreven en heerlijk down to earth, dat is echt goud waard.

Esther van der Salm

CEO, Beweging op elk Niveau

Dorien heeft mij geleerd om groot te dromen en meer in mezelf te geloven. Het is zo fijn en helpend om iemand te hebben die mogelijkheden ziet en je laat zien dat waar je naar verlangt ook daadwerkelijk mogelijk is.

Als je maar wilt, als je maar durft en er 100% voor gaat. Vooral als zzp-er, waarin we er toch vaak alleen voor staan, is het fijn om iemand te hebben die je hierbij ondersteunt. Ik ben Dorien heel dankbaar!

Sophie Henriëtte Elise

Meditatiecoach

Dorien is super slim, heel eerlijk, creatief en betrokken. Ze heeft een geweldige energie waar ik me echt aan optrek.

Ik vraag nu prijzen die 5x zo hoog liggen en ik verkoop ze met evenveel gemak.

Voor altijd dankbaar dat ik toentertijd een gesprek heb aangevraagd.

Floor van Dijk

Voedingscoach

Door mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, de investeringen die ik elk jaar heb gedaan in mijn persoonlijke ontwikkelig bij de beste coaches en het mogen helpen van tientallen ondernemers, begrijp ik hoe cruciaal het is om iemand te hebben die je een nieuw perspectief geeft, met je meedenkt, je accountable houdt.

Mijn talent ligt in het eenvoudig maken van ingewikkelde zaken. 

Ik denk mee over strategie, marketing, communicatie, sales, het proces van klanten krijgen en leiderschapsvraagstukken.

Hierdoor ervaar je radicale veranderingen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.